De perfecte woning voor jouw situatie


Princessehof is een kleinschalig nieuwbouwproject, midden in het pittoreske Puttershoek. De woningen in Princessehof voldoen aan de meest moderne energie- en duurzaamheidseisen. Zo zijn alle woningen gasloos en voorzien van duurzame installaties en zonnepanelen.

Je hebt keuze uit zes verschillende woningtypen. Of je nu starter bent op de woningmarkt, op zoek bent naar een ruime eengezinswoning of ontspannen van je oude dag wilt genieten in een appartement of penthouse, je vindt altijd een woning die bij jouw situatie past. Voor welk ‘kasteel’ kies jij?


Over het verkoopproces


De verkoopinformatie, plattegronden en prijzen zijn al bekend. Laat via de woningzoeker weten in welk bouwnummer je interesse hebt. We informeren je dan zo snel mogelijk. Lees hieronder meer over de woningtypen.

Belle


Belle is met recht de koningin van Princessehof; het is de enige vrijstaande woning binnen dit project. De woning ligt aan de zijde van de dijk. Vanuit je ruime kasteel (194 m² woonoppervlak) met een ruime achtertuin op het zuidwesten geniet je van de zon.

Mulan (appartementen)


In het appartementencomplex aan de dorpszijde vind je 11 appartementen. Mulan verschijnt in vier gedaanten, met een woonoppervlakte tussen de 71 en 103 m² en met 3 of 4 kamers. Elke woning heeft royale buitenruimte; bij type A is dit een tuin, bij type D heb je zelfs 2 balkons!

Mulan (penthouses)


Genieten van ruimte en een sprookjesachtig uitzicht over Puttershoek? Op de bovenste etage van het appartementencomplex bevinden zich twee ruim opgezette penthouses met 4 kamers en een woonoppervlakte van 145 en 163 m². Dat is nog exclusief het dakterras van 85 m², waar je heerlijk geniet van de zon.

Aurora


Startersappartement Aurora is jouw perfecte eerste woning. Op de kopse kant van de rijwoningen vind je 6 appartementen, verdeeld over de begane grond, eerste en tweede verdieping. Er zijn 4 woningtypes, alle met een woonoppervlakte van circa 50 m². Afhankelijk van het type heb je een tuin of Frans balkon.

Elsa


Riant wonen aan de dijk? Elsa verwelkomt je met open armen. De 2 twee-onder-een-kapwoningen hebben een woonoppervlakte van 172 en 182 m². Je ruime tuin ligt op het zuidwesten, waardoor je op zomerse dagen de hele dag van de zon kunt genieten.

Jasmine


Jasmine is de ideale gezinswoning. De 11 tussenwoningen en 2 hoekwoningen hebben een woonoppervlakte tussen de 136 en 144 m² en beschikken over 3 slaapkamers. Je kinderen kunnen naar hartenlust spelen in de ruime achtertuin óf in het gemeenschappelijke groene hof voor de deur.


Delta Makelaars
Achterom 60
2991 CV Barendrecht
0180-200 002

welkom@deltamakelaars.nl
www.deltamakelaars.nl


Ooms Veldhoen & Romeijn Makelaars
Vlietkade 1
3262 JN Oud-Beijerland
0186-619 300

hoekschewaard@ooms.com
www.ooms.com