Rust en ruimte op steenworp afstand van Rotterdam


Wie woont in Puttershoek ervaart rust en ruimte, maar wél met alle voorzieningen in de buurt. Het centrum biedt meer dan dertig winkels op het gebied van mode, lifestyle, eten & drinken en dagelijkse boodschappen. Maar je vindt in het dorp ook scholen, kinderdagverblijven en meerdere sportverenigingen.

Tot rust kom je in de weidse polder of aan de oever van de Oude Maas, die zich direct naast Princessehof bevindt. Vanaf de dijk kijk je uit over de prachtige brede rivier, waar de binnenvaartschepen langzaam voortgaan. In de verte doemt de skyline van Rotterdam op.

De Hoeksche Waard is een regio vol karakteristieke dorpen, uitgestrekte polderlandschappen en historische molens. Het is niet voor niets een van de 20 Nationale Landschappen in Nederland. Verse producten haal je hier direct bij de boer. En voor een mooie wandeling of fietstocht door het groen hoef je alleen maar je voordeur uit te stappen. We zeiden het al: sprookjes bestaan.

Alle voorzieningen in de buurt


Van supermarkt tot basisscholen. En van sportverenigingen tot winkels. Alle voorzieningen in Puttershoek liggen op slechts enkele minuten loop- of fietsafstand van Princessehof.

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen op natuureiland Tiengemeten, de Korendijkse Slikken, Oeverlanden Hollands Diep of in de Biesbosch. Maar ook aan de oevers van de Oude Maas of – aan de andere kant van het dorp – de Binnenbedijkte Maas is het goed toeven. Evenals in de weidse polders, die je overal vindt in Nationaal Landschap Hoeksche Waard. Ook recreatieoord Binnenmaas, met een grote speeltuin en buitenzwembad, en het historische Fort Buitensluis zijn dichtbij.

Puttershoek ligt aan de N217, die dwars door de Hoeksche Waard loopt. Deze provinciale weg sluit naadloos aan op de snelwegen A29 en A16. Daardoor sta je binnen 20 minuten in Rotterdam, Dordrecht of Zwijndrecht. De veerpont over de Oude Maas brengt jou (en je fiets) binnen enkele minuten naar de overkant in Zwijndrecht.

Rust en ruimte op steenworp afstand van Rotterdam


Puttershoek ligt in de Hoeksche Waard, een baken van rust en ruimte op steenworp afstand van Rotterdam. In dit dorp vind je alles wat je nodig hebt. Het centrum biedt meer dan dertig winkels op het gebied van mode, lifestyle, eten & drinken en dagelijkse boodschappen. Tot rust kom je in de weidse polder of aan de oever van de Oude Maas. En wil je de drukte opzoeken? Met de auto sta je binnen 20 minuten in Rotterdam of Dordrecht.


Delta Makelaars
Achterom 60
2991 CV Barendrecht
0180-200 002

welkom@deltamakelaars.nl
www.deltamakelaars.nl


Ooms Veldhoen & Romeijn Makelaars
Vlietkade 1
3262 JN Oud-Beijerland
0186-619 300

hoekschewaard@ooms.com
www.ooms.com