Jouw 'kasteel' in Puttershoek


Ruim en groen wonen. Dicht bij de brede Oude Maas waar je vanaf de dijk overheen tuurt. Dicht bij de historische haven en dicht bij alle winkels en voorzieningen van het gezellige dorpscentrum. Te mooi om waar te zijn? Zeker niet. Sprookjes bestaan. In Princessehof in Puttershoek.

Op een unieke locatie, midden in het dorp, komen 35 energiezuinige woningen. Van starterswoningen, appartementen en penthouses tot rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning. De afmetingen zijn divers; in Princessehof vind je huizen tussen de 50 en 194 m² woonoppervlakte. Alle woningen zijn gasloos; ze worden op duurzame wijze gebouwd en van duurzame installaties voorzien.


Interesse?

Puttershoek ligt in de Hoeksche Waard, een baken van rust en ruimte op steenworp afstand van Rotterdam. In dit dorp vind je alles wat je nodig hebt: van supermarkten en andere winkels tot scholen en sportvoorzieningen. Tot rust kom je in de weidse polders of aan de oever van de Oude Maas. En, met de auto sta je binnen 20 minuten in Rotterdam of Dordrecht.

Het Princessehof wordt een plek voor iedereen; van starters tot ouderen en iedereen daar tussenin. Bemachtig jij hier jouw eigen ‘kasteel’?


Hierboven zie je een interactieve kaart met alle woningen die Princessehof te bieden heeft. Wil je meer informatie per woning of je woningvoorkeur doorgeven?
Ga dan naar de Woningzoeker via onderstaande button.


Woningzoeker

De perfecte woning voor jouw situatie


Princessehof is een kleinschalig nieuwbouwproject, midden in Puttershoek. De woningen in Princessehof voldoen aan de modernste eisen als het gaat om energie en duurzaamheid. Zo zijn alle appartementen gasloos en zorgen zonnepanelen voor energie. Daarnaast is er keuze uit verschillende woningtypes. Tussen de 35 woningen vind je er altijd een die bij jou en jouw situatie past. Voor welk ‘kasteel’ kies jij?
Aurora
Startersappartementen
Jasmine
Rijwoningen
Mulan
Appartementen
Mulan
Penthouses
Elsa
Twee-onder-één-kap woning
Belle
Vrijstaande woning


Delta Makelaars
Achterom 60
2991 CV Barendrecht
0180-200 002

welkom@deltamakelaars.nl
www.deltamakelaars.nl


Ooms Veldhoen & Romeijn Makelaars
Vlietkade 1
3262 JN Oud-Beijerland
0186-619 300

hoekschewaard@ooms.com
www.ooms.com